LIDMAATSCHAP PC AVEREEST

Lijkt het jou leuk om bij onze club te horen? Kom dan naar de Diamanthal op dinsdagavond om te kijken. Wil je meteen een proefles doen? Neem dan contact op met een van de bestuursleden. Je kunt namelijk 3 gratis proeflessen volgen. De contributie is voor alle leden hetzelfde bedrag; het basistarief van de KNHS (5 Euro per kwartaal) komt erbij. Door sponsoring en inzet van vrijwilligers bij eigen concoursen kunnen wij de contributie laag houden.

Wil je wedstrijden rijden? Als je 6 jaar bent, dan mag je ook deelnemen aan individuele dressuurwedstrijden. Voor springwedstrijden moet je minimaal 7 jaar zijn. Er zijn ook bixiewedstrijden. Dit zijn eenvoudige dressuur- en springwedstrijden ter voorbereiding op de echte wedstrijden. Bixie is voor iedereen die jonger dan 12 jaar is.

Hoe lang kun je lid blijven? Je kunt lid blijven van de ponyclub t/m het jaar waarin jij als ruiter 18 jaar wordt.

Behalve lessen in groepsverband organiseert PC Avereest jaarlijks een 3-daags ponykamp, buitenrit onder begeleiding en de clubdag in de herfstvakantie. Ook andere activiteiten worden buiten de lessen om georganiseerd. Denk bijvoorbeeld aan een kennismaking met SGW (SamenGestelde Wedstrijden) middels een clinic of een bedrijfsbezoek aan een professionele stal.